Art at Work - Fernisering af lysværker i HUB1, fremtidens kontorejendom

Offentlig fernisering med den engelske lyskunstner Steven Scott og hans to værk Odessey og Skyline. Der vil være live musik og udover kunstværkerne, kan I opleve de spændende indretninger i stueetagen, spisesteder og butikker, der inviterer byen indenfor.

Hvad kan kunst gøre for din hverdag og arbejdsdag? Vi mener, at det er vigtigt for at skabe inspiration, og det vi kalder "Not Just Another Day at the Office". Derfor har vi indrettet vores nyeste kontorejendom HUB1 med flere værker, der er skabt specifikt til at skulle inspirere vores kunder og brugere i det daglige.

Nu kan du selv opleve det, for vi holder fernisering og åbent hus for alle fredag d. 3/2 fra kl. 16.30-18.00 i HUB1, Kay Fiskers Plads 10.

Kig forbi og oplev de spændende indretninger i stueetagen, kunstværker, spisesteder og butikker. Arrangementet er en del af Copenhagen Light Festival, der starter denne dag. Der vil være live musik, og den engelske lyskunstner Steven Scott fortæller om sine to permanente lysværker i HUB1 Skyline og Odessey, der begge er udviklet specielt til ejendommens rum. Skyline er symboliserer de arkitektoniske omgivelser med lys, der skifter i en cyklus over flere timer. Odessey er syv store lysskærme i loftet hele vejen gennem HUB1. Her vises 21 forskellige dronefilm fra Amager på skift gennem et diffust fokus og i en sekvens, som aldrig vil blive gentaget i løbet af ens liv.

I ejendommens auditorium kan man desuden opleve en kunstfilm af Steven Scott med musik af Robert Ashley.

Information

Der er gratis adgang og ingen tilmelding.

Kontakt

HUB1

Kay Fiskers Plads 10

2300 København S
Del med