Københavns Kommunes logo

Min butik! Fotos fra Wongs Grill til RC Rens

Fotoudstillingen viser publikum et helt nyt udvalg af billeder fra de skjulte sider af Københavns kulturhistorie. Oplev byens atmosfærefyldte forretninger, små lokale erhvervsvirksomheder og forlystelser ledsaget af fortællinger i ord og lyd.

På Københavns Museum viser Copenhagen Archive i den nye særudstilling 'Min butik! Fotos fra Wongs Grill til RC Rens' et helt nyt udvalg af fotografier fra de skjulte sider af Københavns kulturhistorie.

Publikum kan opleve et rigt udvalg af billeder fra byens atmosfærefyldte forretninger, små lokale erhvervsvirksomheder og forlystelser ledsaget af beskrivelser i ord og lyd. Københavns arkitektur og erhvervshistorie, befolkningens skiftende levevis og forbrug, danner rammen om det hverdagsliv og de menneskefortællinger, der portrætteres på udstillingen.

Alt sammen er indsamlet on location af fotograf Ulf Svane og historiker Mathias Kobberrød Rasmussen gennem de seneste tre år.

Stederne er vidnesbyrd om Københavns udvikling gennem de sidste mere end 100 år, og afspejler byens arkitektoniske udvikling og hverdagsliv i historisk perspektiv, levende fortalt af stedernes ejere og ansatte selv direkte til publikum. 

Information om aktiviteten

Fredag den 1. december vil der være en åben fernisering med mad og drikke til alle gæster.

Entre

Onsdag er entre gratis for alle, og entrebillet er derfor ikke nødvendig. Bemærk børn og unge op til 18 år er gratis og derfor ikke skal købe entrebillet.

Tilgængelighed

  • Der er lift / rampe / niveaufrit til indgang
  • Der er handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
  • Der er handicapparkering
  • Der er gratis adgang for ledsager
  • Der er mulighed for at spise / drikke på stedet
  • Der er stole / bænke man kan hvile sig på
  • Der er elevator / lift / niveaufri adgang inde i bygningen
  • Der er ikke mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)

 

Kontakt

Københavns Museum

Stormgade 18

1555 København V
Del med