Københavns Kommunes logo

Oplev fremtidens bæredygtige by med Greenbiketours

GBT’s ture informerer, inspirerer og styrker deltagerne og skaber en åben dialog om, hvordan man kan bidrage til en mere bæredygtig levemåde. Byens grønne omstilling vises inden for arkitektur, energi, vand, luft, mobilitet samt inden for mad og mode.

Alle Greenbiketours (GBT) ture giver vores deltagere mulighed for at komme væk fra alfarvej og opdage byens distrikter fra en anden vinkel, mens de får værdifuld indsigt i nogle af de mest presserende emner i vor tid – hvordan byer håndterer miljø- og klimaændringer og hvordan at tage skridt til en mere bæredygtig fremtid.

Vi tager normalt udgangspunkt i byens centrum og tager dig med ud for at opdage den grønne og bæredygtige by København, med guider, der har en dybdegående forståelse og viden om bæredygtige emner.

Vi cykler eller går og sparer miljøet for 1,1 kilo kulstof pr. person på hver tur.

Planlæg din tur

Tidspunkt

Offentlig ture foregår hver lørdag. Private og tilpassede ture kan bookes til alle ugens dage.

Sted

Turen dækker over flere steder i København: Havneringen, Indre by, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Christianshavn, Ørestad samt Nordhavn.

Pris

Priserne varierer alt efter turtype. Man kan booke en offentlig eller privat tur.

  • Tilmelding til offentlig tur: Fra 250 kroner per person. Arrangøren ønsker at få prisen betalt i euro svarende til 34 euro.
  • Privat rundvisning: fra 1500 DKK for 4 personer.

Når du booker private ture via e-mail, bedes du nævne "København til fælles".

Sprog

Dansk, engelsk, italiensk, spansk.

Vi gør opmærksom på, at hvis der er internationale deltagende på de offentlige ture, foregår turen på engelsk. Private ture kan bookes på alle fire sprog.

Tilgængelighed

Generelt kan vi desværre ikke tilbyde ture til deltagere med fysisk funktionsnedsættelse, som ikke kan cykle eller gå en tur selvstændigt, både af sikkerhedsmæssige og tidsmæssige årsager.

  • Der er ikke lift / rampe / niveaufrit til indgang. Cykelbutikken har kun en trappe, men personalet sørger for at flytte cykler på gaden for gæsterne.
  • Der er handicaptoilet i bygningen. Der er bageri i samme gade som cykelforretningen, der har handicaptoilet.
  • Der er ikke handicapparkering
  • Der er ikke gratis adgang for ledsager
  • Der er ikke mulighed for at spise / drikke på stedet
  • Der er ikke stole / bænke man kan hvile sig på
  • Der er ikke elevator / lift / niveaufri adgang inde i bygningen
  • Der er mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.). Vi tilbyder muligvis virtuelle online ture baseret via Zoom og ved hjælp af power-point-præsentationer.

Kontakt

Greenbiketours, over hele byen

Mødested: Rosenborggade 3

1130 København
Del med