Kunstnernes København

Oplev gruppeudstillingen "Kunstnernes København", der finder sted i anledning af World Capital of Architecture. Udstillingen byder bl.a. på værker af Molly Haslund, Asmund Havsteen-Mikkelsen, Skjold Rambow og SUPERFLEX

"Kunstnernes København" er titlen på en gruppeudstilling i Nikolaj Kunsthal, der zoomer ind på fremstillinger af byen oplevet gennem kunstnerøjne. Udstillingen byder på værker af bl.a. Molly Haslund, Asmund Havsteen-Mikkelsen, Skjold Rambow, SUPERFLEX, Uffe Isolotto og Sahar Jamili.

Udenfor på Nikolaj Pladsgenopføres desuden Peter Bonnéns ikoniske værk "Kornmark på Nikolaj Plads", der stammer fra 1975. En gylden kornmark midt i byen skal få os til at tale om bådefortiden og fremtiden for den jord, vi færdes på, dyrker og kæmper om. Genopførelsen sker i tæt samarbejde med Golden Days, der i år har tilføjet ’pålandet’ til festivalens titel.

Udstillingen "Kunstnernes København" finder sted i anledning af World Capital of Architecture. Udstillingen kan opleves fra 8. september 2023 til 21. januar 2024.

Planlæg dit besøg

Tilgængelighed

Nikolaj Kunsthal er en ældre bygning, og der er derfor begrænsede handicapforhold.

Der findes handicapvenligt toilet samt elevator til dele af udstillingen.

Kontakt

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Del med