Københavns Kommunes logo

Værksted for arkitektur

Vi inviterer alle inden for i vores Værksted for Arkitektur - hvis formål er at bidrage til dialogen om, hvordan et langsigtet perspektiv og fokus på vores eksisterende bygningskultur kan medvirke til en bæredygtig fremtid.

RØNNOW LETH & GORIs nye værksteds- og udstillingsrum ’Værksted for Arkitektur’ tager afsæt i tegnestuefællesskabets interesse for og viden om den historiske bygningsmasse og kulturarv, som vi alle er omgivet af og bevæger os i. Værkstedets formål er at forvandle denne viden til en bæredygtig byggeskik for arkitektur gennem udviklingsprojekter og eksperimenter, som med faglig nysgerrighed går på opdagelse i bygningsarven - på tværs af tiden og historien.

Gæster vil kunne opleve værkstedet samt skiftende events og udstillinger i hele 2023. Udstillingsprogrammet bliver opdateret løbende og gjort tilgængeligt på denne side.

Værkstedet for Arkitektur har til huse i et tidligere bageri i Vesterbrokvarteret i indre København og giver dermed samtidig gæsterne mulighed for at opleve et klassisk byhus i et af hovedstadens brokvarterer. Gårdhaven giver adgang og indblik i et af områdets karakteristiske fælles grønne rum, tæt omsluttet af Vesterbros sprudlende byliv.

Planlæg dit besøg

Tilgængelighed

  • Der er ikke niveaufri adgang til indgangen. Det er placeret i stueetagen, men der er en trappe med tre trin ved indgang fra gaden.
  • Der er ikke handicaptoilet i bygningen.
  • Der er handicapparkering som offentlig vejparkering.
  • Der er gratis adgang for ledsager.
  • Der er mulighed for at spise og drikke på stedet. Det er muligt at sidde i gården.
  • Der er stole/bænke at sidde og hvile sig på. De findes udendørs i gården.
  • Der er mulighed for alternativ deltagelse (podcasts/teams-deltagelse) ved nogle af udstillingerne og events.

Kontakt

RØNNOW LETH & GORI

Absalonsgade 21B

1658 København

Åbningstider

Værkstedet holder åbent dagligt onsdag-torsdag-fredag mellem kl. 13.00-16.00, øvrige åbningstider i henhold til fremtidigt udstillingsprogram.

Del med